Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

DH Supersam – Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

A Dom Handlowy Supersam Felső-Szilézia egyik legnagyobb és egyben egyik legelső bevásárlóközpontja. Együttműködésünk részeként felelősséggel tartozunk a márka közösségi médiában való megjelenésével kapcsolatos stratégiájáért, és B2C-kommunikációt folytatunk olyan csatornákon, mint a Facebook és az Instagram. Bemutatjuk a DH Supersam áruházak termékeit, versenyeket és promóciós kampányokat szervezünk. Továbbá moderáljuk a rajongói kommunikációt és kezeljük a krízishelyzeteket.

A DH Supersam számára a tartalmi tervet a szöveges, fényképes és videó tartalmak (gif, életre kelt fotók (cinemagraph), kollázs stb.) eredeti és változatos formáinak előállításával valósítjuk meg. Tevékenységünk támogatja a márkastratégiát, amelynek alapja az információ és az inspiráció – a DH Supersam vásárlóinak két elsődleges követelménye.

A DH Supersam márka és ügyfelei, Katowice lakosai közötti kommunikáció alapja a közösségimédia-csatornák. Ezek építik a márka imázsát és információt szolgáltatnak.