Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Farmacol – Szakértői magazin tervezése és készítése

Szakértői magazin tervezése és készítése

A „Rodzina Zdrowia” egy 72 oldalas negyedévente megjelenő magazin a B2C szegmensből, amelyet a Farmacol márka számára készítünk. A magazin Lengyelország több mint 2000 gyógyszertárában elérhető. Minden egyes kiadvány elkészítésénél mi vagyunk a felelősek a szerkesztői koncepcióért, a tervezésért és a DTP-ért.

A „Rodzina Zdrowia” támogatja a márkaismertség kiépítését a gyógyszertárak vásárlói körében Lengyelország egész területén. A magazin az egészségügyi témára összpontosító útmutató formájában jelenik meg. Célja, hogy felhívja a figyelmet a betegségek megelőzésére és az egészséges életmódra. Ezenkívül a „Rodzina Zdrowia” a gyógyszerkészítmények népszerűsítésére és az új akciókról szóló tájékoztatásra alkalmas hely.

A szerkesztőségi tartalom vonzó és változatos vizuális elrendezése és megbízhatósága a magazin fő ismertetőjegyei. A negyedévente megjelenő kiadvány a szezonális témákra összpontosít, de az életmóddal kapcsolatos további tartalmának köszönhetően időtlen olvasmánnyá válik.