Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Farmacol – Szakértői tartalom létrehozása és népszerűsítése, weboldal optimalizálás

Szakértői tartalom létrehozása és népszerűsítése, weboldal optimalizálás

A rodzinazdrowia.pl portál egy online eszköz, amely kiegészíti a „Rodzina zdrowia” magazint. Mindkettőt a Grupa Farmacol, a gyógyszeripari, orvosi és kozmetikai termékek, valamint a táplálékkiegészítők lengyel piaci vezetője számára állítjuk elő. A portál előállítása során felelősek vagyunk a tartalom átfogó elkészítéséért, optimalizálásáért és megvalósításáért.

A rodzinazdrowia.pl portál olyan eszköz, amely támogatja a Farmacol márka és a lengyelországi gyógyszertárak vásárlói közötti kommunikációt. A portál tartalma az egészség, a szépség, a család, a táplálkozás és az egészséges életmód területével foglalkozik. A cikkeket orvosokkal, dietetikusokkal és pszichológusokkal együttműködésben hozzuk létre.

A rodzinazdrowia.pl portál megbízható információ- és tanácsadó forrás az egészség és az egészséges étkezés területén. Változatosságuknak köszönhetően a cikkek az olvasók széles táborához eljutnak, és a témák az online keresésekhez is optimalizálva vannak.