Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

GS1 – Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

A GS1 egy globális nonprofit szervezet, amely több mint 150 országban rendelkezik székhellyel szerte a világon. A márka a vonalkódok szabványosítására és a hatékony ellátási lánc menedzsmentre szakosodott. A márka számára mind offline, mind online B2B kommunikációt is végzünk.

Az online tevékenységek középpontjában a márka és üzleti partnerei között a Facebookon és a LinkedIn-en megvalósított kommunikáció áll. A közösségi média csatornáin keresztül a GS1 a jelenlegi vonalkód-szabványokkal és a modern logisztikai megoldásokkal kapcsolatos ismereteket oszt meg. A GS1 számára menedzselt közösségi média profilok folyamatos kapcsolatot tartanak fenn a szervezet és a felhasználók között, és professzionális iparági tartalmat terjesztenek.

A GS1-hez kapcsolódó online kommunikáció fő célja az olvasók tájékoztatása arról, hogy a márka szabványai hogyan könnyítik meg a vállalkozások mindennapi működését, csökkentik a költségeket és takaríthatnak meg időt.