Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Knauf – Szakértői tartalom létrehozása és népszerűsítése, weboldal-optimalizálás

Szakértői tartalom létrehozása és népszerűsítése, weboldal-optimalizálás

A Knauf egy prémium márka, amely innovatív, magas színvonalú építési, felújítási és belsőépítészeti termékeket gyárt. A Knauf márka népszerűsítésének és jelenlétének megerősítése érdekében átfogó online kommunikációs stratégiát folytatunk.

A Knauf márka online kommunikációja teret teremt a márka és az ügyfelek közötti interakcióhoz. Ezt a célt közösségimédia-jelenléttel és egy modern vortál létrehozásában való közreműködéssel valósítjuk meg. Ennek segítségével elhelyezzük a Knauf márkát a DIY projektek és a belsőépítészet iránt érdeklődő lelkes közösség szívében. A „KnaufMag” weboldalán közzétett szakmai, lebilincselő és inspiráló tartalmat szakértők, szakemberek és szakújságírók közreműködésével hozzuk létre.

Az általunk alkalmazott online kommunikációs stratégia hozzájárul a Knauf márka mint egy olyan iparági szakértő arculatépítéséhez, amely tanácsot ad és inspirál. A tartalom különböző formáinak professzionális témákkal történő kombinálásával innovatív házépítési és felújítási megoldásokat népszerűsítünk.