Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Knauf – Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

Közösségi média kommunikáció és tartalompromóció

A Knauf márka számára megvalósított online kommunikációs stratégia ötvözi a modern vortált a közösségi médiában való jelenléttel. A hivatalos „KnaufMag” Instagram és Facebook profilokon olyan tartalmakat jelenítünk meg, amelyek sehol máshol nem elérhetők. A mindennapi kommunikációban tájékoztatunk, oktatunk és tanácsokat adunk szöveges, fotó és videó tartalmak különböző formáiban.

Ezenkívül arra bátorítjuk a rajongókat, hogy kérdéseket tegyenek fel és vitassanak meg mind a felújításokról, mind a Knauf termékekről. A projekt megvalósítása folyamatos együttműködést jelent a szakértőkkel, szakemberekkel és szakújságírókkal. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megosszuk a szakértői tudást és a legjobb megoldásokat kínáljuk a ház- és lakásépítés valamint felújítás területén.

A „KnaufMag” közösségi média profilok olyan helyek, amelyek nyitottak a beszélgetésre. Fő célunk az olvasók felújítással és lakberendezéssel kapcsolatos inspirálása és oktatása. Továbbá arra bátorítjuk őket, hogy merész dekorációs döntéseket hozzanak, és a megfelelő termékeket válasszák.