Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Kraków Airport – Márkamagazin koncepciója és készítése

Márkamagazin koncepciója és készítése

Az „Airgate” egy kétnyelvű 64 oldalas kéthavonta megjelenő magazin, amelyet a Kraków-Balice repülőtér számára készítünk. A magazin 7000 példányban kerül forgalomba, és az egész repülőtéren és Krakkó egyes meghatározott helyein érhető el. A magazin teljes gyártásáért, a szerkesztői koncepciótól a tervezésen és a DTP-n keresztül a nyomtatásig és a terjesztésig felelősek vagyunk.

A magazin elsősorban az utazási, életmódbeli és üzleti témákra összpontosít. Az egyes számok létrehozásánál az utasokkal, újságírókkal és befolyásolókkal együtt dolgozunk. Az „Airgate” a repülőtér és az utasok közötti kommunikáció eszközeként működik, ugyanakkor egy inspiráló magazin jellemzőivel is rendelkezik, amely a kis-lengyelországi régiót népszerűsíti.

A három fő rovaton – „Utazás”, „Életmód” és „Üzlet” – kívül az „Airgate”-ben található egy „Zoom” elnevezésű rovat is, amely a kis-lengyelországi régiót és Krakkót népszerűsíti.

Arany
Díj
2015

A professzionalizmusért és a kifinomult elrendezésért