Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Piotr i Paweł – Egyedi kulináris magazin koncepciója és készítése

Egyedi kulináris magazin koncepciója és készítése

A „Spiżarnia smaków” egy 100 oldalas negyedévenként megjelenő magazin, amely Lengyelország egyik legnagyobb szupermarketláncában, a Piotr i Paweł-ben érhető el. Mi vagyunk a felelősek minden egyes szám elkészítésének összes fázisáért, a szerkesztői koncepciótól kezdve a tervezésen és a DTP-n keresztül a nyomtatásig és a terjesztésig.

A „Spiżarnia smaków” -ot nagy mennyiségű kulináris tartalom jellemzi, amely receptekből, gasztronómiai tanácsokból és inspiráló cikkekből áll. Ezenkívül a magazin olvasói a Piotr i Paweł áruházláncban elérhető termékekről és ajánlatokról tájékozódhatnak. Számos általuk szervezett versenyen is részt vehetnek, ahol díjakat nyerhetnek.

A „Spiżarnia Smaków” egy negyedévenként megjelenő magazin, amely főzéssel, utazással, kulturális kezdeményezésekkel, egészséges és aktív életmóddal és figyelemre méltó eseményekkel foglalkozik.

Kitüntetés
2016

A bloggerekkel való kiegyensúlyozott együttműködésért és recepteket tartalmazó, praktikus és inspiráló kiadvány készítéséért