Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

PKP IC – Márkamagazin tervezése és készítése

Márkamagazin tervezése és készítése

A „W Podróż” egy 76 oldalas havilap, amelyet a PKP Intercity számára gyártunk. A magazin 35.000 példányban jelenik meg, és a PKP IC vasutak utasai számára készül. Felelősek vagyunk a magazin gyártásának minden szakaszáért: összegyűjtjük és elkészítjük a cikkeket, megtervezzük az elrendezést, kinyomtatjuk és terjesztésre előkészítjük az egyes kiadványokat. A „W Podróż” gyorsan elfoglalta fontos helyét a PKP Intercity vasúttársaság arculatépítésében.

A magazin nem csak érdekes utazási kiadvány, hanem értékes információs és inspirációs forrásként is szolgál. Az életmód és utazási tartalmak mellett az olvasók a PKP Intercity ajánlatával és a csatlakozásokkal kapcsolatos információkat is találnak. A magazin elsősorban olyan úti célokat, turisztikai látványosságokat és kulturális eseményeket mutat be, amelyeket a PKP Intercity vonatokkal elérhetők. Ezen kívül a „W Podróż” olyan rovatokat is tartalmaz, mint az „Utazási tippek”, „Üzleti rovat” „Kulináris térkép”, „Interjú” és az „Út a kultúrához”.

A „W Podróż” egy országos magazin, amely arra inspirálja az utazókat, hogy felfedezzék a lengyel régiókat és városokat.