Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Śnieżka – Blogplatform menedzsment

Blogplatform menedzsment

A „Dekoratorium” blog az FFiL Śnieżka márka átfogó ügyfélkommunikációs stratégiáját dicséri. A blogolási platform a „Dekoratorium” magazin olvasókkal való kommunikációjának internetes kiterjesztése. A blog kialakítása könnyű és gyors hozzáférést biztosít a releváns tartalomhoz.

A „Dekoratorium” blogján közzétett tartalmat ketten hozzák létre. Az egyikük egy szenvedélyes blogger, aki a trendek és az egyedülálló díszítő megoldások világából nyújt egy kis ízelítőt. A másik egy bútortervező, a fa szerelmese, aki egyszerű és eredeti DIY ötletekkel látja el az olvasókat.

A „Dekoratorium” blog létrehozásának célja, hogy kielégítse az olvasóknak a lakberendezés témaköréről szóló és a trendekkel kapcsolatos bővebb információk iránti igényét. A lakberendezés és a DIY projektek rajongói a blogon számos ihletet találhatnak, valamint információkat az alkalmazott anyagokról és eszközökről.