Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Śnieżka – Lakberendezési magazinok koncepciója és készítése

Lakberendezési magazinok koncepciója és készítése

A „Dekoratorium” magazin különleges kiadásai – a rendszeres kiadásokkal ellentétben – egyetlen meghatározott témáról szólnak. A kiadvány nyáron jelenik meg, amely a felújítások legnépszerűbb időszaka. Minden kiadvány eltérő szerkesztői koncepcióra épül, de a 76 oldal minden alkalommal tartalmaz inspiráló és oktató tartalmat az egyszerű eszközök és termékek használatáról.

A különleges kiadások fő megkülönböztető jegye az egyedi tartalom. Minden kiadvány olyan, szakértőkkel közösen készített cikkeket és fotókat tartalmaz, amelyek útmutatást adnak az egyes feladatok lépésről lépésre történő elvégzéséhez. A tartalom létrehozásához számos tervező, építész és blogger közreműködését vesszük igénybe.

A különleges kiadás nemcsak inspirál, hanem azt is bemutatja, hogyan lehet egyszerűen elvégezni a kis felújításokat és kézműves bútorokat készíteni professzionális termékek segítségével.