Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Stokrotka – Blogplatform fejlesztés és menedzsment

Blogplatform fejlesztés és menedzsment

A Magazyn.stokrotka.pl egy modern vertikális portál (vortál), amely része annak a kommunikációs stratégiának, amelyet a Stokrotka áruházlánc esetében alkalmazunk. A vortál a „Stokrotka Magazyn” B2C magazin nyomtatott változatának online megfelelője. Az oldal fejlesztése során különös figyelmet fordítottunk a mobil eszközöket – okostelefont és tabletet – használókra.

Az oldalon ötféle témakörben teszünk közzé tartalmat: „Receptek”, „Divat és szépség”, „Jó formában”, „Otthon és család” és „Ínyencségek”. Ezen kívül versenyeket és promóciós kampányokat szervezünk népszerű befolyásolók részvételével. A vortál olvasói a rendszeres hírlevelek segítségével is kapcsolatban maradhatnak a márkával.

A „Stokrotka Magazyn” válaszadó weboldala kulcsfontosságú eleme az online kommunikációnak, amely erősíti a Stokrotka mint családbarát márka imázsát, és népszerűsíti az egészséges életmódot.