Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Stokrotka – Márkamagazin tervezése és készítése

Márkamagazin tervezése és készítése

A „Stokrotka Magazyn” 2015 óta folyamatosan és hatékonyan építi a márkaidentitást és erősíti a Stokrotka áruházlánc imázsát. A magazin negyedévente kerül forgalomba 50.000 példányban. A szerkesztési, kiadási és forgalmazási folyamatokban veszünk részt.

A 72 oldalas, modern, világos és barátságos elrendezésű magazin tanácsokat, kulináris, inspirációs és életmódbeli cikkeket tartalmaz. Az egyes számok témáinak előkészítése során együtt dolgozunk a pszichológia, a pedagógia és a főzés területének szakértőivel. Az eredmény egy olyan magazin, amelyben az olvasók hasznos ötleteket találnak a vásárláshoz, az étkezéshez és a szabadidő eltöltéséhez.

A „Stokrotka Magazyn” egyedi, életmóddal foglalkozó témákat mutat be riportelemeket tartalmazó újságírói interjúk alapján. Ezen kívül a magazinban rendszeresen szerepelnek népszerű és elismert újságírók, szakácsok és hírességek.