Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Tesco – B2C katalógusok tervezése és készítése

B2C katalógusok tervezése és készítése

A „Karta drinków i alkoholi” egy B2C termékleírás, amelyet a Tesco számára gyártunk. Az első koncepciótól kezdve az előkészítésig és a nyomtatásig a gyártás összes szakaszáért felelősek vagyunk.

A kiadványt más kiadványoktól megkülönböztetik a Tescoban kapható alkoholokról készült eredeti termékfotók, amelyeket minden egyes számhoz elkészítünk. Minden kiadás a legérdekesebb alkoholkínálatot és az újonnan érkezett termékeket mutatja be, és a Tesco értékesítési szakembereivel együtt állítjuk össze. A szórakoztató, informatív és eladási értékeken kívül a „Karta drinków i alkoholi” oktatási célokat is szolgál.

A „Karta drinków i alkoholi” világos útmutatást nyújt az italok, ízek és aromák összetett világában. A Tesco vásárlói számára értékes információforrásként szolgál az alkoholokkal kapcsolatban, és óriási kényelmet biztosít a legjobb ajánlatok megtalálásában.