Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Tesco – Márkamagazin tervezése és készítése

Márkamagazin tervezése és készítése

A „Tesco Magazin” egy B2C negyedévente megjelenő folyóirat, amely négy közép- és kelet-európai országban támogatja a Tesco márka imázsát. 2012 óta a szerkesztői koncepciótól a tervezési irányon és a DTP-n keresztül a nyomtatásig és a terjesztésig mi végezzük a magazin minden kiadásának teljeskörű gyártását és felügyeletét. A „Tesco Magazin” minden egyes kiadását a Tap2C alkalmazás támogatja, amely további tartalmakkal egészíti és bővíti ki a magazint.

A „Tesco Magazin”-t gazdag és változatos tartalmi formák jellemzik. A szakmai cikkek mellett minden szám tippeket, ételrecepteket, megvalósítási ötleteket, versenyeket, ínyencségeket, híreket és életstílussal kapcsolatos tartalmakat talál az olvasó. A „Tesco Magazin” olyan kiadvány, amely nemcsak tájékoztatja, oktatja és szórakoztatja az vásárlókat, hanem támogatja is őket mindennapi vásárlási döntéseikben.

A „Tesco Magazin” egy olyan projekt, amely azt kívánja tőlünk, hogy kövessük a legújabb európai trendeket. A magyar és a külföldi szakértők és befolyásolók bevonásának köszönhetően mindig releváns és vonzó tartalmat nyújt az olvasóknak.

Arany
Rovat
2012

Legjobb külső napi fogyasztási cikk (fmcg)/kiskereskedelmi magazin