Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Wrocław Airport – Márkamagazin koncepciója és készítése

Márkamagazin koncepciója és készítése

A „HiFly” magazin egy kétnyelvű 48 oldalas negyedévente megjelenő kiadvány, amely a Wrocław repülőtér számára készül. Ez egy B2C magazin, amelyet a repülőtér utasai és Wrocław lakosai között kerül terjesztésre. 10.000 példányban kerül forgalomba. Minden évben megkapja a rangos az „Év oszlopai” és az „Év tollai” díjat és kitüntetést a lengyel Tartalom Marketing Szövetségtől (Content Marketing Association). 2013 óta vagyunk felelősek az egész kiadási és terjesztési folyamatért.

A „HiFly” magazin támogatja a repülőtér arculatát és az utasokkal való kommunikációt. Ezzel egyidejűleg a térség promóciós eszköze, mind a turizmus, mind az üzleti élet területén. Magas színvonalú tartalmát az utasokkal, fotósokkal, intézményekkel és az önkormányzati képviselőkkel együttműködve hozzuk létre.

A magas szerkesztői színvonal és az eredeti tartalom erősíti a repülőtér mint megbízható üzleti partner és vonzó idegenforgalmi szolgáltató pozitív, professzionális arculatát.

Kitüntetés
2016

A borítókért, fotókért, utazóknak szóló gyakorlati tanácsokért és információkért

Arany
Rovat
2014

A legmagasabb szintű fényképezésért

Az év
Borítója
2013

Közönségdíj, vásárlói magazin, 10.000 példányszám elérése

Kitüntetés
2013

A legnagyobb fejlődésért