Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Kreatív tartalom

Fényképes tartalmak

Márka-, étel-, reklám-, termék- és borítóképek készítése elismert stylistokkal és fotósokkal

Kreatív koncepciók

Kreatív grafikák, marketing szövegírás promóciós kampányokra és versenyekhez online és offline csatornák számára

Infografikák, gifek, illusztrációk

A multikommunikációs stratégiának megfelelően létrehozott és optimalizált kattintható vizuális tartalom

Márkatervezés

Olyan márkaidentitás kiépítése, ami tükrözi a termékek sajátosságait és segít elérni a stratégiai célokat

Ügyfél: Volkswagen

Projekt: Márkatámogató és belső kommunikációs anyagok készítése

Eset­tanulmány

Kihívás

A Volkswagen 20 éves fennállását ünnepelte a csaknem 3,5 millió lakossal rendelkező nagy-lengyelországi vajdaságban. Ebből az alkalomból különleges kiadvány készült, ennek grafikus és szerkesztői koncepcióját kellett elkészítetünk. Fotóztunk a poznańi Volkswagen-gyárban. Ezenkívül grafikai munkák és kreatív szövegírás útján támogattuk a vállalat belső kommunikációját, vizuális kulcsmotívumot hoztunk létre a VW által szervezett dolgozói eseményekhez.

Eszkö­zök

  • Custom publishing – 104 oldalas kiadvány 3 nyelven
  • Grafikus munka és kreatív szövegírás óriásplakátok, plakátok és tájékoztató ill. reklámanyagok grafikai megvalósítása és szlogenjei

Megva­lósítás

A Volkswagen márka belső kommunikációjának létrehozása során tájékoztató-kommunikációs kampányt szerveztünk vonal feletti marketingeszközökön, a VW gyárak területén. A Volkswagen márkaimázsát erősítő tartalom készítése során különleges, 104 oldalas kiadványt jelentettünk meg, amely bemutatta a német autógyártó múltját és jelenét, céljait és kihívásait.

A kiadvány készítése több fázisban történt: összegyűjtöttük, elkészítettük és feldolgoztuk a szöveges és grafikus tartalmakat, 12 napig fotóztunk, angol és német nyelvre fordítottuk a szövegeket, elvégeztük a tördelést, a szerkesztést, a nyomdai előkészítést és a kiadványterjesztést.

Eredmény

104

oldalas szakmai
tartalom

3

nyelven

1 500

a kiadvány
összpéldányszáma
egyetlen nyelven

3 000

fénykép

10

napos fotózás
12 helyszínen