Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Tesco – MÁRKAMAGAZIN TERVEZÉSE ÉS KÉSZÍTÉSE

MÁRKAMAGAZIN TERVEZÉSE ÉS KÉSZÍTÉSE

A „Tesco Loves Baby” egy gyermeknevelésről szóló magazin, amely fiatal és leendő szülőknek szól. A magazin 2013 óta jelenik meg félévenként. Teljes felelősséggel tartozunk a szerkesztőségi koncepcióért, a tervezésért és a DTP-ért, a nyomtatásért és az egyes számok terjesztéséért. A „Tesco Loves Baby” magazin nem csak Magyarországon, hanem Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is elérhető. Ezt kiegészíti az online kommunikáció és a Tap2C alkalmazás, amely a nyomtatott tartalmat számos további anyaggal bővíti ki.
A magazin fő célja, hogy az újszülöttek életének első napjaiban tájékoztassa, oktassa és támogassa a szülőket a csecsemők táplálása és gondozása területén. A „Tesco Loves Baby” a rendkívül professzionális tartalmaknak, a versenyeknek és a minden kiadványban megtalálható kedvezményes kuponoknak köszönhetően hatékony eszköz a fiatal szülői közösség Tesco márka köré történő szervezésének.

Az olvasók különösen értékelik a „Tesco Loves Baby” magazint az életmóddal kapcsolatos egyedülálló és professzionális tartalmáért. A „Tesco Loves Baby” azonnal elengedhetetlenné vált a Tesco – mint a szülőket a babaápolásban támogató áruházlánc – imázsának felépítéséhez.

BRONZ
DÍJ
2015

EGY KONCEPCIÓ KÖVETKEZETES MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT