Skivak Content Experience

A Skivak tartalommarketing ügynökség egyedi márkamagazinokat, reszponzív weboldalakat készít, és magas nézettséget teremet a digitalis csatornákon.

Wrocław Airport – MÁRKAMAGAZIN KONCEPCIÓJA ÉS KÉSZÍTÉSE

MÁRKAMAGAZIN KONCEPCIÓJA ÉS KÉSZÍTÉSE

A „HiFly” magazin egy kétnyelvű 48 oldalas negyedévente megjelenő kiadvány, amely a Wrocław repülőtér számára készül. Ez egy B2C magazin, amelyet a repülőtér utasai és Wrocław lakosai között kerül terjesztésre. 10.000 példányban kerül forgalomba. Minden évben megkapja a rangos az „Év oszlopai” és az „Év tollai” díjat és kitüntetést a lengyel Tartalom Marketing Szövetségtől (Content Marketing Association). 2013 óta vagyunk felelősek az egész kiadási és terjesztési folyamatért.
A „HiFly” magazin támogatja a repülőtér arculatát és az utasokkal való kommunikációt. Ezzel egyidejűleg a térség promóciós eszköze, mind a turizmus, mind az üzleti élet területén. Magas színvonalú tartalmát az utasokkal, fotósokkal, intézményekkel és az önkormányzati képviselőkkel együttműködve hozzuk létre.

A magas szerkesztői színvonal és az eredeti tartalom erősíti a repülőtér mint megbízható üzleti partner és vonzó idegenforgalmi szolgáltató pozitív, professzionális arculatát.

KITÜNTETÉS
2016

A BORÍTÓKÉRT, FOTÓKÉRT, UTAZÓKNAK SZÓLÓ GYAKORLATI TANÁCSOKÉRT ÉS INFORMÁCIÓKÉRT

ARANY
ROVAT
2014

A LEGMAGASABB SZINTŰ FÉNYKÉPEZÉSÉRT

AZ ÉV
BORÍTÓJA
2013

KÖZÖNSÉGDÍJ, VÁSÁRLÓI MAGAZIN, 10.000 PÉLDÁNYSZÁM ELÉRÉSE

KITÜNTETÉS
2013

A LEGNAGYOBB FEJLŐDÉSÉRT